Monday, April 16, 2007

FEED ME

Gâteau au Chocolat


Ingrédients:

225g de sucre
60g de farine
6 oeufs
150g de beurre
225g de chocolat

Garniture:

100g de chocolat
1 petit pot de crème fraîche



• Préchauffez le four à 200◦ C

• Mélangez le sucre, la farine et les jaunes d’oeufs dans un grand récipient.
Les blancs d’oeufs devront être dans un récipient à part.

• Pendant ce temps faites fondre le chocolat et le beurre au micro-onde ou au bain-marie puis ajoutez-les au mélange.

• Battez les blancs en neige et ajoutez-les délicatement. Puis versez le tout dans un moule circulaire préalablement beurré.

• Mettez au four pendant 40mn.

• Sortez le gâteau du four. Laissez reposer pendant 5mn avant de démouler.

• Préparez la garniture : faites fondre le chocolat et ajoutez la crème.
Une fois le mélange bien consistent étalez -le sur le gâteau.



Bon appétit !












Coralie Burke – Artiste –






Rice ‘N’ Peas


Serves 6-8 Vegetarian
8 oz Black eyed peas/beans

1 small onion

1 clove garlic, crushed

_ teaspoon mixed herbs

1 small diced fresh

chilli

1 oz hard cream coconut

2 oz butter

9 oz long-grain rice

salt & pepper to taste.



• Wash the beans thoroughly, drain and put into a heavy saucepan, large enough to hold both beans and rice.

• Add the onion, garlic, mixed herbs and diced chilli. Add enough cold water to cover the beans by about two inches.

• Bring to the boil, lower the heat and cook, covered, at a gentle simmer until the beans are almost tender. Approx 40 to 60 minutes. If necessary, add a little hot water from time to time.

• Drain the beans and keep the liquid.

• Measure the liquid and add (if needed) enough water to bring the quantity up to 1 and a quarter pints.

• Return the beans and liquid to the saucepan.

• Wash the rice several times in cold water, drain, then add to the beans.

• Add the coconut and butter, stir once, then bring to the boil, lower the heat, add salt and pepper and cook, covered for 20 minutes, or until the rice is just tender and all the liquid absorbed.



Serve to accompany your favourite vegetarian/meat dish.

JANET Artist

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